Badkamer ontwerpen

Gratis en geheel vrijblijvend

Sani-bouw maakt gratis en geheel vrijblijvend de mooiste badkamer ontwerpen voor u. Een ontwerp nodig voor uw toilet, ook voor de ruimte laten wij graag zien wat de mogelijkheden zijn.
Sani-bouw is een webwinkel met een digitale badkamer en tegelshowroom waar u een groeiend aantal badkamer ontwerpen kunt bekijken. Deze worden weergegeven in verschillende foto’s en een plattegrond middels een bovenaanzicht.

Rondkijken kunt u echt door de 3D viewer waarmee u midden in de ruimte staat en vanuit alle richtingen het interieur kunt bewonderen. Inzoomen met behulp van de muis of het toetsenbord is ook mogelijk waardoor u ieder detail tot op het kleinste niveau kunt bekijken. Geen verrassingen meer over hoe u nieuwe badkamer of toilet er straks uit komt te zien. Geen gedachten achteraf over de toch ietwat te krap uitgevallen doorgang of ruimte tussen twee objecten, u kunt het allemaal van te voren zien en beoordelen.

De juiste sfeer en beleving

Sfeer en beleving zijn belangrijke elementen van een badkamerontwerp en komen vaak grotendeels tot stand door de gekozen tegels. Niet alleen de wandtegels en vloertegels op zich maar vooral de mix van kleuren, afmetingen en in welke verhouding zij zijn aangebracht. Met behulp van de 3D viewer kunt u gemakkelijker ervaren hoe de betegeling en de kleuren daarvan op u inwerken. Ook het wisselen tussen verschillende kleuren of kleurtinten in het ontwerp, zodat er vergelijkingsmateriaal ontstaat, is mogelijk.

De vakman bij u om de hoek

Sani-bouw bestaat uit bijna 100 webshop vestigingen, verspreid over heel Nederland. Deze vakman bij u om de hoek verkoopt niet alleen installatie- en bouwmaterialen maar geeft ook vrijblijvend advies bij allerlei verschillende verbouwingen of klussen. Zij monteren desgewenst iedere aankoop uit de webshop en zijn natuurlijk ook in staat om de volledige renovatie van uw badkamer of toilet voor u uit te voeren. Met recht mogen we dus zeggen: van idee tot realisatie.

Vraag vandaag nog, via ons online formulier, uw eigen badkamer ontwerpen aan.
www.sani-bouw.nl