Zorgen voor een duurzame woning

Een groot bedrijf runnen is een grote en tijdrovende zaak. Waar veel mensen in eerste instantie niet bij stil staan, is dat je dan ook de verlichting moet regelen. Dit kost stiekem veel tijd en geld, terwijl je je liever bezig houdt met andere zaken. Een simpele oplossing hiervoor is led lease. Simpel, eenvoudig, goedkoper en ook nog eens goed voor het milieu.

 

Wat houdt led lease in?

Als je gebruik maakt van led lease betaal je niet langer voor lampen of energie. Nee, je betaald voor de werkelijke verlichting. Je betaald je rekening en het bedrijf waar je je verlichting leased zorgt dat alles wordt geregeld. Dus ook geen grote investering als je je bedrijf of woning groener wilt maken.

De lampen, de plaatsing en het onderhoud wordt allemaal voor je geregeld. Daarnaast wordt ook nog eens gezorgd voor de meest optimale verlichting voor de woning of het bedrijf. Een kantoor ruimte heeft nu eenmaal een andere vorm van verlichting nodig dan een winkelketen. Zo wordt er dus gekeken wat het beste is voor de locatie welke verlicht moet worden.

Dit alles voor een vast bedrag per jaar dat 15 tot 40 procent onder de huidige jaarlijkse kosten kan liggen. Dus het is gunstig voor het bedrijf. Zonder investering toch een besparing. En de jaarlijkse kosten zijn ook nog eens overzichtelijker, aangezien het bedrag niet varieert maar vast staat voor een langere periode.

 

Groener licht

De focus ligt ook op groener licht. Vaak kan een vermindering van 50 tot 80 procent van de CO2-uitstoot behaald worden. Dit door het plaatsen van led verlichting, maar ook door het inzetten van sensoren en dimmers. De combinatie van deze twee zorgt voor een optimaal resultaat.

Dus betere verlichting, schonere verlichting en goedkopere verlichting met minder zorgen. Want je hoeft zelf niets te regelen, als het contract eenmaal is opgesteld. Zorgeloos groen licht voor je woning.